Privacy:


Privacyverklaring

Bij PC Tools BVBA hechten we groot belang aan de privacy van onze klanten en bezoekers. We houden ons dan ook strikt aan de regels van de GDPR (General Data Protection Regulation).

Onze website is zo opgebouwd dat u deze kan bezoeken zonder het verschaffen van persoonlijke gegevens. Enkel bij het plaatsen van een bestelling of het invullen van een contactformulier vragen wij uw persoonlijke gegevens in te vullen, dit om de volgende redenen:

- In geval van bestelling: Uw persoonlijke gegevens zullen enkel gebruikt worden voor het afhandelen van uw geplaatste bestelling (facturatie en eventuele levering aan huis). Wij vragen enkel de strikt noodzakelijke gegevens die nodig zijn voor het afhandelen van een bestelling.

- In geval van contactformulier: Uw persoonlijke gegevens dienen hierbij enkel als basisvorm van identificatie. Wij vragen hier enkel je Naam, voornaam en E-mail adres in te vullen. Dit zodat we weten met wie we communiceren, en naturlijk naar welk e-mailadres we een antwoord op uw gestelde vraag moeten terugsturen. Deze gegevens worden niet bewaard in een databank.

Alle door u verschafte of ingevoerde gegevens op onze website worden in geen enkel geval met derden gedeeld. Ze dienen enkel om een goede werking te garanderen tussen U de klant en ons als Leverancier voor het afhandelen van bestellingen, vragen, ... Ze worden niet bewaard of gebruikt voor marketing-doeleinden, reclame, promotiemailings, ...

Wij maken geen gebruik van een online betalingsysteem. Er worden dus geen kredietkaart-nummers of bankgegevens van U gevraagd of verzameld.

Registratie op onze website is enkel bedoeld voor personen ouder dan 16 jaar. U dient bij het registeren van Uw account aan te geven of U ouder bent dan 16 jaar. Indien dit niet het geval is, kan U bij ons geen bestelling plaatsen en dient deze te gebeuren door de wettelijke voogd.

Onze website maakt ook geen gebruik van Cookies. Hierdoor wordt er geen persoonlijke data (bv. voorkeuren) uitgelezen van het toestel waarmee u onze website bezoekt.

Als klant hebt u op elk moment het recht om de gegevens die wij bewaren op te vragen of te wijzigen. U kan ten allen tijde via uw accountinstellingen de door U ingevoerde persoonlijke gegevens opvragen en/of wijzigen. Of u kan deze opvragen door ons te mailen op info@pctools.be.

Shop

U bent momenteel niet aangemeld
e-mailadres

wachtwoord

Inloggen
Wachtwoord vergeten ?

Nog geen account ?
Registreren


Een product zoeken:

Zoeken

Nieuwsbrief ontvangen:

Inschrijven

Info

Contactgegevens
Contactformulier
Over PC Tools

O.-L.-Vrouwstraat 129/1
3570 Alken (Belgiƫ)

011/766.825
info@pctools.be

Support