Garantie en garantievoorwaarden:


Op alle onderdelen geldt een fabrieksgarantie verleend door de fabrikant van het onderdeel. Meestal geldt er een garantie-periode van 2 jaar op onderdelen.

Indien een onderdeel defect raakt binnen de garantie-periode geldt wat men 'carry-in' garantie noemt. Dit betekent dat u het defecte onderdeel aan ons bezorgd, waarna wij het aan onze leverancier bezorgen, die ons op zijn beurt een nieuw onderdeel bezorgd. De omruilingstermijn kan variƫren van fabrikant tot fabrikant, maar wij houden u steeds op de hoogte van de stand van zaken.

Indien een onderdeel defect is bij levering, dus als het nooit gewerkt heeft, dan geldt een directe omruiling. Dan dient u het defecte onderdeel terug te bezorgen aan ons en ontvangt u een nieuw exemplaar in de plaats.

Dode pixels bij TFT en LCD monitoren vallen pas onder garantie indien er sprake is van meer dan 3 niet werkende pixels.
Afhankelijk van het model of merk van het LCD-display kan de pixelgarantie hiervan afwijken.

Op pc-configuraties geldt ook een garantie op werkuren gedurende 2 jaar. Dit wil zeggen dat indien er een defect aan het systeem is, u geen werkuren moet betalen binnen de garantie-periode.

OPGEPAST: De garantie geldt enkel wanneer u het defecte onderdeel in de originele verpakking, incl alle drivers, bekabeling,... terugbrengt en op vertoon van de factuur.
Defecte onderdelen dienen voorzien te zijn van alle etiketten, labels, ... Zowel het onderdeel, attributen als labels en etiketten dienen in originele staat te zijn.

In geval van PC, laptop, of een gegevensdrager (zoals externe schijf, usb-stick, ...), zorg steeds dat u een backup heeft van uw gegevens alvorens u het bij ons aanbied voor een herstelling (al-dan-niet onder garantie). PC Tools is niet verantwoordelijk voor eender welke vorm van gegevensverlies.
Het is de verantwoordelijkheid van de klant om steeds een backup te voorzien van belangrijke data.

De garantie vervalt eveneens als kan worden aangetoond dat het defect te wijten is aan een onzorgvuldig, verkeerd of ongehoord gebruik of installatie van het onderdeel door de gebruiker/klant. Hieronder vallen ondermeer de processoren met een verbrande of verbrokkelde core, of processoren met verbrande labels.

Shop

U bent momenteel niet aangemeld
e-mailadres

wachtwoord

Inloggen
Wachtwoord vergeten ?

Nog geen account ?
Registreren


Een product zoeken:

Zoeken

Nieuwsbrief ontvangen:

Inschrijven

Info

Contactgegevens
Contactformulier
Over PC Tools

O.-L.-Vrouwstraat 129/1
3570 Alken (Belgiƫ)

011/766.825
info@pctools.be

Support