Over ons:


PC Tools BVBA is een jong bedrijf dat zich toespitst op de verkoop van hardware, herstellingen en upgrades van alle pc's. Wij bieden zowel losse onderdelen als volledige pc-configuraties aan uit verschillende prijsklassen.

De producten die wij aanbieden zijn stuk voor stuk geselecteerd uit kwaliteitsvolle merken, en worden U steeds aan zeer scherpe prijzen aangeboden.
Naast lage prijzen nemen wij ons ook voor van steeds een zo goed mogelijke service te leveren aan al onze klanten.

Wij richten ons zowel op particuliere, als zakelijke klanten (kmo, scholen, overheidsinstanties, ...).
Bij ons kan u terecht voor een zeer breed gamma, gaande van een simpele usb-stick tot een volwaardige server of netwerkoplossing.

Tevens beschikken we over een grote voorraad van alle gangbare producten. Zowel volledige systemen en laptops als losse onderdelen en randapparatuur.

U kan bij ons herstellingen laten uitvoeren van pc's en randapparatuur van alle merken. Ook indien het toestel niet bij ons werd aangekocht kan U zonder probleem bij ons terecht voor een herstelling of nazicht.

Onze winkel:


Sinds augustus 2011 zijn we verhuisd naar onze nieuwe winkel op de Onze Lieve Vrouwstraat 129 bus 1 te Alken. Hier beschikken we nu over een ruimere showroom waar U onze producten ook in het echt kan bekijken.

Tevens hebben we nu een groter magazijn en meer ruimte voor de technische dienst zodat we U als Klant vlotter en beter kunnen helpen.

Shop

U bent momenteel niet aangemeld
e-mailadres

wachtwoord

Inloggen
Wachtwoord vergeten ?

Nog geen account ?
Registreren


Een product zoeken:

Zoeken

Nieuwsbrief ontvangen:

Inschrijven

Info

Contactgegevens
Contactformulier
Over PC Tools

O.-L.-Vrouwstraat 129/1
3570 Alken (Belgiƫ)

011/766.825
info@pctools.be

Support